Schriktraining Deluxe

Deluxe pakket

Tijdens deze schriktraining voegen we naast de obstakels ook spectaculaire effecten toe. Je gaat samen met je paard eerst het parcours verkennen met het poolnoodle gordijn, de wipwap en het zeil. Zodra dat goed gaat leer je hoe je met de schrikeffecten om kunt gaan. Loop je door een rookgordijn, laat je de manen van je paard wapperen bij de ventilator en trotseer je samen de enge skydancer.

Tijdens deze training kunnen 4 tot 6 combinaties per uur meedoen. Met een maximum van 5 trainingen achter elkaar.

Verloop van de training

Ieder paard reageert anders op een schriktraining, zeker met spectaculaire effecten. Daarom beginnen we de training vanaf de grond. Hierbij begeleid je je paard aan een stalhalster of touwhalster door en over de verschillende obstakels. Zodra de paarden hier goed mee omgaan voegen we ook de special effects toe, zoals de rookmachine, de windmachine en uiteindelijk ook de skydancer.

Zodra alles goed gaat mag je het ook vanuit het zadel proberen. Ruiters die tijdens deze training willen rijden moeten daarom opgezadeld beginnen. Als je niet wilt rijden is dat ook helemaal oké. Dan oefen je gewoon verder vanaf de grond.

Let op: de schriktraining is t/m mei volgeboekt. Alle nieuwe aanmeldingen komen op de wachtlijst voor een datum na juni.

Overtuigd?

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen voor de Deluxe training!

Je kan meerdere data benoemen, een bepaalde periode of bepaalde weekdagen.

Je kunt het aantal combinaties later altijd nog aanpassen.

Velden met een * zijn verplicht

Verrijk je kennis

Tips voor een betere band met je paard

Als paardenliefhebber ben je nooit uitgeleerd. Lees hier allerlei tips voor jou en je lievelingsdier. Ontdek alle tips »

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de nieuwste tips en aanbiedingen? Laat dan hieronder je e-mailadres achter.

Contact

E-mailcontact@schriktrainingdeluxe.nl

© 2023 Schriktraining Deluxe - KvK 80030572 - Algemene Voorwaarden - Cookieverklaring - Privacyverklaring